All-In Dining formule deze maand open

3 mei 2010
All-In Dining formule deze maand open

Restaurant Vandaag opent op zaterdag 12 juni officieel haar deuren van de grootste All-In Dining formule van Nederland. Vanaf half mei draait het restaurant al op volle toeren en kunnen gasten met korting genieten van de Proeftijd. Het 1.500 vierkante meter grote restaurant is gevestigd in The Food Spot te Utrecht aan de A2, afslag 6.

*Genieten van het buffet*
Het ongekend grote restaurant biedt ruimte aan maar liefst 650 gasten die elke avond kunnen genieten van live-cooking entertainment met uitstekende internationaal georiënteerde buffetkeukens. Eten en drinken zoveel je wilt, voor een vaste lage prijs. Van oesters en gamba’s tot malse biefstukken en grandioze dessertbuffetten, inclusief chocoladefonteinen. Onbeperkt, inclusief alle non-alcoholische dranken.

*Kookeilanden*
Executive chef Paul Verheul, hiervoor chef-kok van het Scheveningse Kurhaus Hotel, staat aan het roer. Op maar liefst zeven kookeilanden worden in het restaurant zelf, met verse ingrediënten, gerechten uit de hele wereld bereid. Een waar culinair kooktheater dat volgens de organisatie uniek is in Nederland.

*Patisserie van het huis*
Snelwegpassanten kunnen ook genieten van ontbijt, lunch of kopje koffie met luxe patisserie van het huis in de espresso-lounge.
Restaurant Vandaag vormt het culinaire deel op de eerste etage van The Food Spot in Utrecht aan de A2. Op de begane grond van The Food Spot zitten onder meer het BBQ restaurant Steakz, New York Pizza, Subway en Wok to Go. Op de bovenste etage is onder meer Suit Supply en een sushi-restaurant gevestigd.

~Nienke Duimelaar~

Overig nieuws