Authentiek Vietnamees restaurant Madame Saigon opent in hart van Rotterdam

Auteur: redactie
Opening 7 februari 2024
Authentiek Vietnamees restaurant Madame Saigon opent in hart van Rotterdam

Madame Saigon, hét authentiek Vietnamese restaurant in het hart van Rotterdam, opent 1 maart de deuren. Het restaurant kijk er enorm naar uit om gasten samen te laten komen in een trendy Vietnamese sfeer. Met de ligging in een zijstraat van de Witte de Withstraat, is Madame Saigon gevestigd op een uitstekende en centrale locatie.

De inrichting van het restaurant is om door een ringetje te halen en de gerechten uit de Vietnamese keuken zijn om je vingers bij af te likken. Op het menu van dit family-run restaurant staan gerechten die bereid worden volgens goed bewaarde familierecepten.

Proef de smaken van de Vietnamese keuken

Madame Saigon serveert authentiek Vietnamees eten, bereid met liefde. Van starters zoals loempia’s en Vietnamese baguette tot hoofdgerechten zoals Pho (Vietnamese noodle soep) en heerlijke rijstgerechten om te delen. De smaken zijn puur en er wordt uitsluitend gekookt met verse ingrediënten uit het seizoen. Op de uitgebreide menukaart staan ook lekkere klassieke cocktails met een Aziatische twist. Iets te vieren? De eerste verdieping van het restaurant is geschikt voor het organiseren van een mooi feestje of (bedrijfs)event. Bij Madame Saigon beleef je de sfeer en proef je de smaken van Vietnam in het centrum van Rotterdam!

Over Madame Saigon

Bij Madame Saigon proef je ‘smaken zoals in mama’s Vietnamese keuken’. Het stylish en trendy restaurant is gevestigd aan de Witte de Withstraat, in het levendige centrum van Rotterdam. Van dinsdag t/m zondag is Madame Saigon geopend vanaf 12:00 uur voor lunch, borrel en diner. De bovenverdieping van het restaurant is af te huren voor private dining, events en cocktailworkshops.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws