Brewer's Wedges: aardappelwedges met hopsmaak

Auteur: Redactie
Branded Content 23 februari 2022
Brewer's Wedges: aardappelwedges met hopsmaak

De gepassioneerde frietmakers van Lamb Weston laten zich elke dag inspireren om steeds weer nieuwe innovaties te creëren. De nieuwste creatie is Brewer's Wedges: een unieke combinatie van krokante aardappelwedges met een karakteristieke hopsmaak.

Het bijzondere aan de goudgele lekkernij is de lichte hopsmaak, die doet denken aan het genot van een koele blonde. Met een subtiel hoppige, licht bittere bite zijn Brewer's Wedges perfect te combineren met andere smaken en vormen ze een bijzonder welkome aanvulling op elk menu. Door hun veelzijdigheid kunnen chefs er alle kanten mee op en staan ze garant voor een verrassende toevoeging, op elk moment van de dag.

Hop en aardappel – een gouden combinatie

Voor Brewer’s Wedges gebruikt Lamb Weston hele aardappelen met schil en worden de wedges in verschillende maten gesneden. Dit geeft ze een handgesneden en ambachtelijke uitstraling. In combinatie met hun natuurlijke aardappelsmaak is dat precies wat de hedendaagse consument verlangt. Met Brewer's Wedges van Lamb Weston laten chefs zien dat ze iets nieuws durven te proberen. Want de goudgele, krokante aardappelwedges met hun bijzondere hopsmaak zijn er speciaal voor de liefhebbers. Hiermee laten ondernemers originaliteit zien en zetten zij een nieuwe standaard in de moderne keuken.

Extra lang warm en krokant

“Nu restaurants weer open zijn voelt uit eten gaan meer als een traktatie dan voor de pandemie. Consumenten zijn meer dan ooit op zoek naar unieke ervaringen en willen nieuwe smaken, structuren en gerechten op hun bord proberen. Met de Brewer’s Wedges bieden we een smaakcombinatie aan die men thuis niet heeft en spelen we in op het avontuurlijke gevoel dat de consument zoekt”, zegt Bart Oostwouder, Country marketeer Benelux & Scandinavië, “Brewer’s Wedges brengt een nieuwe smaak naar restaurants, maar zijn ook met succes getest voor afhaalmenu's en bezorgdiensten. Dankzij hun glutenvrije hopbeslag zijn ze hiervoor bij uitstek geschikt, omdat ze langer op temperatuur blijven. Zo kunnen consumenten ook thuis van warme en krokante wedges genieten.”
Brewer’s Wedges de prefect upgrade van elk menu

De nieuwe Brewer's Wedges gaan goed samen met sterke, gevarieerde tegenhangers op het bord. Zo bevelen de frietmakers van Lamb Weston een T-Bone Steak met hoppy mosterdboter aan. De perfecte smaakcombinatie op je bord met de goudbruine, krokante wedges. Een welkome aanvulling op elk menu: bij een poke bowl, op de borrelplank of bij de lunch. Hiermee zet je altijd iets bijzonders op tafel. Kijk voor meer recepten en de volledige bereiding op de website van Lamb Weston.

Bereiding & bestelling

De juiste bereiding van Brewer's Wedges in de friteuse is belangrijk voor een perfect resultaat en textuur: knapperig en krokant van buiten en zacht en fluffy van binnen. Zorg ervoor dat je de beste, verse olie gebruikt en de juiste frituurtijd aanhoudt. De wedges kunnen ook in een hetelucht friteuse of in de oven worden bereid. De nieuwe Brewer's Wedges kunnen bij de groothandel worden besteld in verpakkingen van 4 x 2,5 kg zakken per doos.
 

Overig nieuws