CHD Summit European Food & Beverage trends 2020

Auteur: Redactie
Branded Content 6 februari 2020
CHD Summit European Food & Beverage trends 2020

Het begin van een decennium biedt een geweldige gelegenheid om na te denken over hoe dynamisch en snel de restaurant industrie echt is. Plantaardig 'vlees', bezorg-apps van derden, sociale media-vriendelijke eetruimtes - dit waren in 2010 niet veel meer dan een aantal klikken op het web.

Maar in 2020 zijn ze essentieel voor onze industrie. Vandaag kunnen het onverwachte verwachten: een video die plots viraal gaat en het einde van plastic rietjes veroorzaakt; een restaurantmerk dat van de ene op de andere dag groeit tot 1000 locaties, alles lijkt mogelijk!

Bouw en verfijn je foodservice-strategie!

Het Europees Foodservice Foodservice Summit van CHD Expert laat je nadenken hoe je deze strategie kan bouwen en verfijnen. CHD wil leveranciers bruikbare aanbevelingen geven hoe je als bedrijf kan groeien: verhoog je marktaandeel of vergroot je conversie graad. Deze Summit geeft je antwoorden op je volgende vragen:

Wat  zijn de hedendaagse consumenten en operatoren trends?

Waarmee worden operatoren geconfronteerd?

Welke belangrijke veranderingen zien wij in de industrie?

Hoe ga je als ondernemer/manager omgaan met deze veranderingen?

Hoe verhoog ik mijn marktaandeel of mijn conversiegraad?

Wie zijn de ‘data breins’ achter CHD en watis hun bijdrage in mijn groei?

Al meer dan 20 jaar verzamelt, analyseert en beheert CHD Expert data van de Out of Home markt. CHD Expert is uitgegroeid tot B2B tot expert in marktstudies, het volgen van consumenten- en menutrends, het ‘cleanen & matchen’ van CRM data, het verzamelen van foodservice contactgegevens en lead scoringtools om zodat bedrijven de juiste klanten prioriteren. Het doel is voedings- en drank fabrikanten informatie te verstrekken op basis waarvan zodat ze beslissingen kunnen nemen om groei te realiseren.

Registreer vandaag, en wees als eerste op de hoogte van de huidige veranderingen in de markt

Overig nieuws