Restaurant GigaÂs van Golden Tulip Avegoor in Ellecom ziet chef-kok Auke Blom vertekken. Het hotel zit niet lang zonder chef, Blom's opvolger komt uit de omgeving van het hotel en is reeds gevonden in de persoon van Robert van de Haar. Van de Haar komt over van Chalet Brakkestein in Nijmegen en werkte daarvoor voor El Mundo in Wageningen. Vertrekkend chef-kok Blom gaat naar het buitenland en wordt kok op een privéjacht gelegen aan de Zuid-Franse kust.
"Ik heb hier fantastische jaren beleefd, veel geleerd en ik ben er trots op in dit hotel en restaurant drie jaar chef-kok te zijn geweest", aldus Blom over het hotelrestaurant. Giga's bezet nummer 86 op de top-500 lijst van restaurantmagazine Lekker.
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/chefswissel-bij-hotelrestaurant-gigas/
Chefswissel bij hotelrestaurant Giga's
10 april 2009