Couverts wint Columbus Trofee 2010

26 januari 2010
Couverts wint Columbus Trofee 2010

Zojuist heeft Sterrenkok Cas Spijkers de winnaar bekend gemaakt van de Columbus Trofee 2010: Michiel Huisman van Couverts. De ondernemersprijs werd uitgereikt op het Columbus Plein op de Horecavakbeurs BBB in MECC Maastricht. Couverts is een dienstverlening die gericht is op de verbetering van bereikbaarheid van restaurants. Hiervoor is een reserveringssysteem ontwikkeld en biedt Couverts een telefoondienst aan. Op deze manier lopen restaurateurs geen reserveringen meer mis.

Het reserveringssysteem biedt voor restaurants unieke functionaliteiten zoals intelligente tafellogica, nieuwsbrief applicatie en automatische bevestiging per e-mail en sms. De andere drie finalisten zijn Tender#One, IDTrade en Jongen Bakkers

*Snel en simpel*
Couverts scoorde heel hoog op het gebied van product informatie en op de financiële gegevens van het bedrijf. Michiel Huisman en Paul Wiertz geven aan dat er anno 2010 zoveel online gebeurt, dat restaurants daar iets mee moeten doen. Om dit te doen is Couverts ontwikkeld, snel en simpel reserveringen binnen krijgen. De jury waardeert dat het niet alleen een online reserveringssysteem gaat maar dat het ook een telefonische backoffice biedt.

*Niet verwacht*
De trotse winnaar van de zevende editie van de Columbus Trofee, Michiel Huisman van Couverts: “We zijn blij dat wij als finalisten van de Columbus Trofee op zo’n prominente plek gedurende de BBB in het MECC Maastricht staan. Dit voelde voor mij al als een overwinning en dat ik uiteindelijk de winnaar zou worden, had ik echt niet verwacht. Het winnen van de Columbus Trofee geeft ons een enorme boost en bevestiging dat we op de juiste weg zijn, geweldig!”.

~De RestaurantKrant, Hospitality Management, Lunchroom, De CaféKrant, Sanny Visser~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/couverts-wint-columbus-trofee-2010/

Overig nieuws