Creëer in een mum van tijd de lekkerste broodjes

Auteur: Redactie
Branded Content 12 september 2022
Creëer in een mum van tijd de lekkerste broodjes

Steeds vaker horen wij dat de klantenstroom niet altijd meer zo voorspelbaar is, in vergelijking tot vroeger. Zo kan jouw zaak opeens bijna leeg zijn op de momenten dat het normaal druk hoort te zijn of juist andersom.

Ondernemers zien daarbij ook dat er naast afhaal veel vraag is naar het bezorgen van lunchgerechten. Om goed in te kunnen spelen op de pieken en dalen wil je efficiënt kunnen werken en niet te veel tijd kwijt zijn aan het bakken van broodjes. Het Fully Baked assortiment van Banquet d'Or® biedt hiervoor de ultieme oplossing.  

Het volledig gebakken broodassortiment is afgestemd op jouw behoeften. Het werkt erg efficiënt: laat de broodjes, stokbroodjes en sandwiches een tijdje ontdooien, flash-bake ze voor 3 minuten voor een knapperig resultaat en ze zijn klaar om te serveren of te garneren. De meeste volledig gebakken producten zijn voorgesneden, waardoor je weer tijd bespaart.   
Fully Baked blinkt uit in gemak, zonder in te leveren op kwaliteit. Integendeel: de broodjes, stokbroodjes en sandwiches smaken heerlijk. Eenvoudig en snel te beleggen!  
Wij helpen je graag met snelle en eenvoudige recepten voor heerlijke broodjes. Laat jouw klanten genieten van zomerse smaken met deze Baguelino Carprese, maak eens een gezonde Griekse pita van fossette en voeg een overheerlijke Veggieburger toe aan jouw lunchkaart. 
 
Meer inspiratie nodig voor het creëren van de lekkerste broodjes in een mum van tijd?  
Bekijk dan de recepten op de website. Jouw klanten zullen ervan smullen! 

Overig nieuws