De Leventi me combi-oven is jouw nieuwe collega

Auteur: Redactie
Branded Content 22 november 2021
De Leventi me combi-oven is jouw nieuwe collega

Er is een groot personeelstekort in de horeca. Vooral in de keuken is het lastig om goede, ervaren koks te vinden die er vol voor willen gaan. En dat terwijl je iemand nodig hebt die in een handomdraai de lekkerste gerechten van je menu op tafel zet. Een die precies weet wat je nodig hebt. Een collega die kan bakken, braden, stomen, garen en nog veel meer… De Leventi me combi-oven is jouw nieuwe collega!

Een slimme oven

Alle gekheid op een stokje; de Leventi me lijn van Levens Middleby is een zeer slimme oven. Zó slim, dat -ie misschien wel écht als extra collega kan fungeren. Doordat je de bereidingsprocessen van je gerechten vooraf kan programmeren, kan iedereen het menu bereiden. Ook handig als je meerdere vestigingen hebt; je bent namelijk verzekerd van dezelfde kwaliteit op iedere locatie. Elk gerecht wordt op dezelfde manier bereid! Doordat bereidingsprocessen vereenvoudigd zijn, wordt het rendement verhoogd en de kosten nog meer gedrukt.

Alles in één

Deze combi-oven zorgt er niet alleen voor dat je tijd bespaart zonder in te boeten op kwaliteit; je bespaart ook nog eens ruimte! De Leventi me vervangt namelijk circa 40% van alle keukenapparatuur. Gewone ovens zijn overbodig. Net als stoomovens of rijskasten, want met de Leventi me kun je:

Bakken en braden op hete lucht

Stomen

Geforceerd stomen

Combi-stomen

Op lage temperatuur garen

Regenereren

Rijzen

Hadden we al gezegd dat de Leventi me verkrijgbaar is in verschillende formaten, van 4 tot 20 regalen? Met natuurlijk ook een roll-in optie. Voor elke horecagelegenheid een oplossing. Energie- én kostenbesparend

Ooit een collega gehad die zorgde voor energie- en kostenbesparingen? Met de Leventi me wel! Voorzien van een Green Label waarmee je profiteert van energiebesparende techniek en lage operationele kosten. Je hoeft je ook geen zorgen meer te maken om het schoonmaken van je oven. De Leventi me is namelijk voorzien van BlueCycle, een effectief reinigingssysteem. En als het gaat om onderhoud, ben je bij ons ook aan het juiste adres…

Onderhoud & service

Daar besteed je natuurlijk ook het liefst zo min mogelijk tijd aan. Levens Middleby, producent van de Leventi ovens, neemt ook het onderhoud en service voor haar rekening. Hun onderhoudsmonteurs weten precies waar ze op moeten letten en zorgen ervoor dat jouw oven er weer tegenaan kan. Wanneer zich onverhoopt toch een storing voordoet, staan ze meteen bij je op de stoep. Zo kan jij weer verder!

Meer informatie: Levens Middleby

+31 (0)161 45 91 00 | www.levensmiddleby.com

Overig nieuws