De Wijnacademie vindt nieuwe opleidingslocatie

Auteur: Redactie
Branded Content 12 juli 2021
De Wijnacademie vindt nieuwe opleidingslocatie

35 jaar lang was het dorpshuis De Twee Marken in Maarn de opleidingslocatie van de Wijnacademie. Vanaf augustus 2021 gaan de opleidingen plaatsvinden bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. De toekomstige vinologen krijgen les in de bijzondere ambiance van de Ceciliakapel in het voormalige klooster Cenakel, dat onderdeel is van het hotel. In de nabij gelegen vergaderzalen krijgen de aankomende liquoristen en magister vini de lessen aangeboden. De locatie heeft een uitstraling die past bij het niveau van de opleidingen.

Directeur van Kontakt der Kontinenten, René Giel, Henrico van Lammeren, voorzitter van de Wijnacademie en opleidingsmanager Birthe van Meegeren kijken uit naar de samenwerking.De Wijnacademie gaat in vernieuwde vorm verder met het opleiden van vele ambitieuze wijn- en gedistilleerd professionals. 

Over Stichting de Wijnacademie

Stichting de Wijnacademie is in 1974 opgericht ter bevordering van het wijnonderwijs in Nederland. Het is de meest gerenommeerde Nederlandstalige wijn- en gedistilleerdopleider gericht op (aankomend) professionals. De stichting verzorgt de opleidingen Vinoloog en Liquorist van de Wijnacademie evenals het begeleidingstraject voor Magister Vini. 

Overig nieuws