Direct vast contract voor nieuwe medewerkers Loetje

Auteur: Redactie
Personeel Opening 2 augustus 2022
Direct vast contract voor nieuwe medewerkers Loetje

Alle nieuwe medewerkers van Loetje krijgen direct een vast contract, en ze zijn om de week een weekend vrij. Verder krijgen medewerkers tussen de €250,- en €1000,- bonus als ze een vriend aandragen die ook bij Loetje komt werken. Met deze belofte hoopt Loetje nieuwe medewerkers te vinden om het team compleet te maken voor de opening van het splinternieuwe restaurant in Reeuwijk op 18 augustus.

Nadat eind vorig jaar de opening op deze locatie werd bevestigd, is er hard gewerkt aan de bouw van de sfeervolle locatie aan de Elfhoeven, één van de mooie Reeuwijkse Plassen. De verbouwing van Loetje Reeuwijk nadert zijn einde en in augustus gaan de deuren eindelijk open. Vanaf dan kunnen de gasten genieten van de gastvrijheid van Loetje en natuurlijk van de lekkerste biefstuk en andere smakelijke gerechten, met uitzicht over het water.

Loetje is onderdeel van horecagroep Restaurant Company Europe (RCE). Voor RCE zijn kwaliteit voor gasten én medewerkers enorm belangrijk. Vandaar dat er flink in medewerkers wordt geïnvesteerd. Onder andere met goede salarissen, een prettige werk-privé balans, leuke personeelsfeesten, trainingen en een vast contract. En wie carrière wil maken krijgt alle ruimte. Zo kan men bijvoorbeeld als Medewerker Bediening snel doorgroeien naar Supervisor Bediening, als Kok naar Souschef en Chef en als Floormanager naar Assistent Locatiemanager en Locatiemanager.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws