Dit wil je niet missen: netwerken in hartje Rotterdam tijdens het Gastvrij Rotterdam Network Event

Auteur: Redactie
Branded Content 31 augustus 2022
Dit wil je niet missen: netwerken in hartje Rotterdam tijdens het Gastvrij Rotterdam Network Event

Bezoek de vierde editie van het Gastvrij Rotterdam Network Event in de Witte de Withstraat, Schiedamse Vest en Hartmansstraat en zet het netwerken voort in hartje Rotterdam! Registreer je nu als lezer voor een gratis toegangsbewijs voor de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy en maak onderdeel uit van zowel de bijeenkomst van professionals in Ahoy als dit sfeervolle event na sluitingstijd van de beursvloer.

Het Gastvrij Rotterdam Network Event in de Witte de Withstraat, Schiedamse Vest en Hartmansstraat vindt na haar succes van afgelopen edities, dit jaar voor de vierde keer plaats. Gastvrij Rotterdam en de binnenstad van Rotterdam trekken zo nog dichter naar elkaar toe. Dit biedt talloze mogelijkheden om klanten, partners en relaties uit te nodigen voor een gecombineerd bezoek aan de beurs en de binnenstad!

Wilt u na de beursvloer het netwerken met uw relaties, klanten en partners voortzetten? Breng samen met hen op dinsdag 20 september vanaf 18:00 uur een bezoek aan dit evenement in het Witte de Withkwartier. Deze locatie beschikt over diverse kwalitatief hoogstaande horecazaken waar u tijdens het netwerken kunt genieten van een hapje en een drankje. De deelnemende zaken hebben allemaal een eigen smakelijke actie opgezet speciaal voor deze avond; van een gratis drankje en kortingen tot goed geprijsde speciale 3 gangenmenu's - kom naar het Network Event en ontdek alle acties.

Uw bezoekers-/exposantenbadge biedt gratis toegang tot dit event. Bij aankomst kunt u zich aanmelden bij de organisatie van Gastvrij Rotterdam ter hoogte van Restaurant Hudson. Deelnemers kunnen ook een horecazaak volledig adopteren tijdens dit event!

Schiedamse Vest:

Olympia

Hudson

Vegan Junk Food Bar

Dertien

Gusto

Reijngoud

Tech-Noir

Secret Rooftop Bar

Hartmansstraat

Café LaBru

Witte de Withstraat

Wijnbar Het Eigendom

OPA

NRC

De Witte Aap

Ter Marsch & Co

Frietboutique

Bierboutique

Dutch Dukes

Overig nieuws