Eerste Beleef Koffie / Beleef Thee beurs

14 april 2010
Eerste  Beleef Koffie / Beleef Thee beurs

15, 16 en 17 mei 2010 brengt ons de eerste koffie- en thee (vak)beurs in de Jaarbeurs Utrecht: Beleef Koffie 2010 / Beleef Thee 2010. Organisator Mijn broer & ik BV heeft er voor gekozen om naast interessante exposanten, in te steken op de bewustwording rondom koffie en thee met behulp van demonstraties, clinics, lezingen, kampioenschappen en entertainment. Het belooft een bijzondere beurs te worden voor zowel consument, bedrijf als horecaondernemer.

*Beleef de koffie en thee*
Door de toenemende populariteit van koffie en thee ontstond er bij consumenten, horeca en bedrijven een groeiende behoefte aan vak – en consumentenbeurzen op dit gebied. Beleef Koffie / Beleef Thee zal een jaarlijks terugkerende beurs worden met als doel bezoekers koffie en thee te laten beleven, voelen, ruiken, proeven en er van te leren. Zo zullen er op het evenement verschillende area’s en pleinen worden ingericht om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van iedere doelgroep.

*Meer dan proeven alleen*
Behalve het proeven van verschillende soorten koffie en thee kunnen de bezoekers van Beleef Koffie / Beleef Thee ook kennis maken met de laatste koffiemachines voor thuis (volautomaten, capsules, et cetera), bijproducten (service en opbergsystemen), toonaangevende horecamachines en baristatools (stoomkannen, borstels, tampers, et cetera). Verder kan men workshops volgen van onder andere wereldkampioen Latte Art Peter Hernou, kunt u zelf koffie branden en voor meer diepgang worden er lezingen verzorgd door nationale en internationale koffieprofessionals.

~Nienke van Haasteren~

Overig nieuws