EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Auteur: redactie
Events Internationaal 21 september 2020
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022.

De afgelopen maanden werkten de teams van Reed Expositions France intensief samen om de EQUIPHOTEL veilig en conform de gezondheidsvoorschriften te kunnen laten plaatsvinden. Vanwege de steeds onzekerder wordende nationale en internationale regelgeving en in samenspraak met een groot aantal exposanten, bezoekers en partners heeft Reed Expositions France besloten om de 2020-editie van de EQUIPHOTEL uit te stellen. De toonaangevende horecavakbeurs met een uitgebreid beursprogramma vol nationale en internationale culinaire competities, de speciale experience beurszones en de food- en zinnenprikkelende productpresentaties zal op een nog nader te bepalen datum in 2022 plaatsvinden.

Moeilijke beslissing

Jean-François Quentin, Managing Director van de groep, Reed Expositions France, meldt hierover het volgende: "We hebben alle beschikbare opties bestudeerd en met het oog op het collectieve belang hebben we in overleg met onze partners de beslissing genomen om de EQUIPHOTEL uit te stellen. Het is een zeer moeilijke beslissing, maar het houden van de EQUIPHOTEL is niet langer denkbaar in 2020, aangezien de kwaliteit van de beurs niet langer kan worden gegarandeerd gezien de huidige gezondheids- en economische context".

"Het is met veel emotie en bedroefdheid dat we tot deze beslissing zijn gekomen. We willen onze klanten - exposanten en bezoekers - en partners bedanken voor hun steun, en voor het geduld en begrip tijdens deze zo ontzettend complexe situatie de afgelopen maanden", voegt Béatrice Gravier, directrice van de EQUIPHOTEL, eraan toe.

Het beursteam neemt op korte termijn contact op met al haar klanten en partners om samen met hen de 2022-editie voor te bereiden.

Overig nieuws