FNV reist door land met cao-apk

17 juni 2010
FNV reist door land met cao-apk

FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie organiseren in 2010 weer de cao-apk’s. Uit onderzoek van de vakbonden is gebleken dat werknemers de eigen loonstrook niet altijd goed begrijpen. Een team van juridisch specialisten reist daarom door het land en geeft antwoord op alle vragen op het gebied van werk en inkomen. Zoals vragen over de cao, de loonstrook, vakantiedagen en het pensioen. "We willen de drempel om vragen te stellen zo laag mogelijk maken," aldus Erwin Koevoets, teamleider juridische dienstverlening. "We doen dat door mensen te bezoeken en een snel en gedegen advies te geven. Verder bekijken we kritisch de meegenomen loonstrookjes, net als bij de apk van je auto weet je direct of het goed zit."

*Gratis advies*
Alle werknemers uit de horeca, catering en recreatie kunnen gratis advies vragen. Of je nu lid bent of niet, kok of manager, leerling of oude rot in het vak, iedereen is van harte welkom. Tussen 10.30 en 15.30 uur kan je gewoon even binnenlopen. Bijvoorbeeld voor of na werktijd of in je pauze.

*Data*
De eerste drie cao- apk’s zijn op de volgende data:
-Maandag 21 juni Rotterdam, Café Engels
-Maandag 5 juli Amsterdam, Grand Café Frankendael
-Maandag 12 juli Voorburg, Mövenpick Hotel Voorburg

*Informatie*
Vanaf september reist FNV met de cao-apk’s verder door Nederland. De data en locaties zijn terug te vinden op "www.fnvhoreca.nl":http://www.fnvhoreca.nl, "www.fnvcatering.nl":http://www.fnvcatering.nl en "www.fnvrecreatie.nl":http://www.fnvrecreatie.nl.

Download de flyer door op het onderstaande PDF-icoontje te klikken.

~Frank Lindner~

Overig nieuws