Het Streek-productenplein Limburg neemt een belangrijke rol in tijdens de 16e editie van de European Fine Food Fair (EFFF) die van 25 t/m 27 januari 2010 in MECC Maastricht plaatsvindt. Kwalitatieve streekproducten zijn steeds meer in opmars binnen de gastronomie. Daarom heeft de organisatie van de EFFF besloten een plein met hoogwaardige Limburgse streekproducten op de beursvloer te presenteren. Hier kunnen professionals uit het gastronomisch vak kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van typisch Limburgse producten.
Ria Joosten van het Culinair Educatiecentrum Limburg neemt de coördinatie van dit plein op zich. Het educatiecentrum heeft het onder de aandacht brengen van streekproducten als uitgangspunt.
Het Streekproductenplein Limburg past in het beleid van de Provincie Limburg. Eén van de doelen van deze provincie is het op de kaart zetten van de regio als gastronomisch gebied. Gedeputeerde Jos Hessels gaat de regionale kwaliteiten middels een campagne extra te belichten.
~Sanny Visser~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/het-streekproductenplein-limburg-op-efff/
Streekproducten uit Limburg op EFFF
18 januari 2010