Geen hommeles huwelijk Sergio Herman

4 juli 2012
Geen hommeles huwelijk Sergio Herman

Het lijkt dé trend van deze zomer te zijn. Sterrenkoppels waarvan de relatie op de klippen loopt. Nieuwste melding is dat er een breuk zou zijn tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen.

*Familielid*
In weekblad Privé wordt een familielid van de presentatrice aan het woord gelaten die vertelt dat het huwelijk op de klippen is gelopen, maar dat naar de buitenwereld wordt volgehouden dat alles in orde is. Hierover bericht "De Telegraaf":http://www.telegraaf.nl/prive/12486135/__Huwelijkscrisis_Ellemieke_Vermolen___.html op haar website.

*Kopenhagen*
Momenteel zit Sergio Herman in Kopenhagen voor het Deense culinaire evenement MAD, dat onder andere wordt georganiseerd door René Redzepi van Noma. Dit blijkt uit de twitter-foto's die de driesterrenchef afgelopen dagen heeft gepost.

*Vakantieverhalen*
Restaurant Oud Sluis zit momenteel in een zomersluiting tot medio juli. Je zit als topchef tijdens je vakantie niet op deze verhalen te wachten. De RestaurantKrant heeft inmiddels navraag gedaan bij de PR-afdeling van Sergio Herman of de geruchten waar zijn.

*Nieuws ontkracht*
Het management van Ellemieke Vermolen laat bij monde van een woordvoerder dat er van een breuk geen sprake is. De berichtgeving wordt stellig ontkracht. Beiden hebben gewoon een druk bestaan. De presentatrice is druk bezig met het nieuwe kledingmerk Label 2 Love waarvoor ze veel in Amsterdam moet zijn.

*Rust*
Tegenover eerder genoemd dagblad liet Sergio Herman weten dat er geen sprake van een breuk zou zijn en dat hij graag van zijn vakantierust zou willen genieten.

~Frank Lindner~

Overig nieuws