Open dag Horecawerf Amsterdam

1 maart 2010
Open dag Horecawerf Amsterdam

De Horecawerf in Amsterdam viert op 23 maart hun 15-jarig bestaan met een feestelijke open dag. Van 11.00 – 21.00 uur presenteren de zestien partners van de Horecawerf zich gezamenlijk in de grootste showroom voor horecaondernemers van Nederland. De opening begint 's morgens buiten op de kade aan het IJ. Daar staan diverse terrasopstellingen die volgens de zomertrends van 2010 zijn ingericht. Horecaondernemers kunnen hier tevens door ontwerpers van Satelliet Meubelen hun eigen terras laten ontwerpen.

*Trends*
Binnen kunnen de bezoekers de nieuwste horecatrends en noviteiten bekijken in de grote showroom. De partners van de Horecawerf zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in elk segment van de horeca: interieur, apparatuur & techniek, eten & drinken, automatisering & communicatie.

*Programma*
Acteur en cabaretier Peter Faber geeft een luchtig accent aan de Open Dag. Hij gaat op zijn eigen ‘vrije’ wijze in op het begrip horeca en hospitality. Daarnaast zijn er doorlopend presentaties en proeverijen met medewerking van onder andere het Wedstrijdkoks Team Amsterdam, Reypenaer Kaas, Diageo, Carl Siegert brood, De Bieroloog, Koppert Cress en De Kweker. Ook worden er speciale workshops gehouden van Vis & Seizoen van vishandel Jan van As en Food Inspiration. Reserveren voor deze workshops kan via de "website":http://www.horecawerf.nl.

~Sanny Visser~

~Sanny Visser~

Overig nieuws