Inter Scaldes: een nieuw tijdperk voor een iconisch restaurant

Auteur: Redactie
Opening 12 oktober 2023
Inter Scaldes: een nieuw tijdperk voor een iconisch restaurant Jeroen Achtien en Sanne Achtien

Restaurant Inter Scaldes heropent op 16 november haar deuren na een uitgebreide renovatie en de overname door Pillows Hotels begin dit jaar. De nieuwe mede-eigenaren, twee Michelinsterren en 18/20 Gault&Millau chef Jeroen Achtien en zijn partner Sanne Achtien, zetten de reputatie van het restaurant voort.

Het restaurant heeft twaalf Pillows suites die exclusief beschikbaar zijn voor gasten van het restaurant. "Het is een droom die uitkomt om Inter Scaldes over te nemen," zegt Jeroen Achtien. "Wij zijn erg blij met een partner als Pillows Hotels die staat voor dezelfde topkwaliteit als wij als het gaat om gastvrijheid", aldus zijn vrouw. "We staan te popelen om de trouwe gasten te verwennen en nieuwe te verwelkomen. Daarnaast zien we steeds vaker een jonger publiek dat wil genieten van mooi eten op hoog niveau, maar wel op een eigentijdse en ontspannen manier. Bij ons krijg je bij ontvangst meteen een kijkje in de keuken."

Loes Dingemans, CEO van Pillows Hotels, voegt daaraan toe: "We zijn ontzettend verheugd te mogen samenwerken met Jeroen en Sanne om onze gasten deze fantastische culinaire ervaring in Zeeland te kunnen bieden."

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws