Jasper Bronkhorst vertrekt bij Flinstering

31 mei 2010
Jasper Bronkhorst vertrekt bij Flinstering

Mede-eigenaar van restaurant Flinstering, Jasper Bronkhorst, heeft zijn deel van de zaak verkocht aan zakenpartner René Lanceé. Lanceé runt de zaak sinds een maand alleen. Bronkhorst vertrekt, omdat de horeca volgens Lanceé ‘niet helemaal zijn ding was’. “Jasper is meer creatief. Hij heeft wat dat betreft een heel andere ambitie dan in een horecabedrijf werken”, stelt de restauranteigenaar op de website Bredavandaag.nl. “In het begin merkten we dat nog niet zo, omdat het zo’n drukke periode was, zo net na de opening. Inmiddels zijn we van een kleurrijke periode naar een degelijk horecabedrijf gegaan dat ook last heeft van de crisis”, legt Lanceé uit. Flinstering won in 2008 het programma ‘Mijn Tent is Top’.

*Eén kapitein op het schip*
“We hebben er allebei van genoten en gaan als goede vrienden uit elkaar”, zegt Lanceé. “Het is even wennen, maar ook wel wat makkelijker. Juist omdat er nu maar één kapitein op een redelijk klein schip staat in plaats van twee.”
Lanceé neemt tevens deze zomer zijn restaurant eens goed onder loep. “Daar heb ik eigenlijk nu past tijd voor. Eerst was je bezig om alleen de dag te overleven, nu komt de tijd van kijken naar de toekomst.”

*Tap dicht voor Mijn Tent is Top*
Onlangs werd ook bekend dat Heineken stopt met het programma ‘Mijn Tent is Top’. De bierbrouwer vindt het tijd om aandacht te schenken aan al bestaande horecazaken. Het programma betaalde alles voor de winnaar van het programma.


Op de foto: René (L) en Jasper ten tijde van het televisieprogramma.

~Frank Lindner~

Overig nieuws