Kaasfondue-restaurant Smelt keert terug in Amsterdams Westerpark

Auteur: redactie
Opening 23 oktober 2023
Kaasfondue-restaurant Smelt keert terug in Amsterdams Westerpark Eigenaar Matthijs Visscher en bedrijfsleider Saar

Kaasfondue-restaurant Smelt heeft onlangs voor het tweede seizoen de deuren geopend. Na een halfjaar afwezigheid is het restaurant terug in het Westerpark in Amsterdam.

Smelt serveert tijdens de donkere wintermaanden weer haar klassiekers, zoals de Zwitserse fondue die bestaat uit prachtige bergkazen en de Hollandse gemaakt van kazen van eigen bodem zoals Le Petit Doruvael en Twentse Bunkerkaas. Nieuw dit jaar is de Italiaanse fondue gemaakt van de Provolone Piccante, Parmigiano Reggiano, Fontina en Taleggio. Alle fondues worden geserveerd met knapperig zuurdesembrood van Fort Negen en verse gestoomde seizoensgroenten.

Eigenaar Matthijs Visscher over de rentree van Smelt Westerpark: “We hebben deze zomer keihard gewerkt om het restaurant op elk niveau te verbeteren. Het eten, de service en uiteraard de locatie. We delen het pand met een ijssalon. Een goede combinatie, maar je moet je restaurant wel elke winter vanaf de grond opbouwen. Ik ben heel blij met de verbeterde keuken en een mooier terras. We zijn klaar voor de kille, koude en kazige maanden!”

Geen fondue-liefhebber? Op het menu zijn ook verrassende voor- en nagerechten zoals gekarameliseerde worstel, bruschetta’s met ingelegde groenten, artisjokcrème met geroosterde hazelnoten, paté en croûte en gestoofde peer met crème cru te vinden. Verder biedt het restaurant op aanvraag glutenvrije opties en een vegan kaasfondue op basis van gefermenteerde cashewnoten.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws