Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot

14 april 2009
Lunchen bij l'Europe: valet voor auto, fiets en boot

Hotel l'Europe in Amsterdam opende afgelopen weekeinde het terrasgedeelte La Terrasse. Gasten die voor een lunch, drankje of diner (wanneer het weer het toelaat) naar het hotel komen, kunnen ongeacht welk vervoersmiddel gebruik maken van een valet parking. Het hotel is bereikbaar per auto, fiets en boot. “Om het onze gasten nog makkelijker te maken bieden wij valet parking aan, waarbij de auto wordt geparkeerd door medewerkers van het hotel. De valet parking is ook van toepassing op de fiets, die wordt geparkeerd in de fietsenkelder onder het hotel. En wie met zijn eigen boot naar La Terrasse wil komen, kan deze aanleggen aan de steiger”, aldus algemeen directeur Didi Whitlau.

Whitlau: “We hebben natuurlijk enorm geluk met onze locatie: in hartje Amsterdam en dan ook nog eens pal aan de Amstel. Vanaf het terras zie je de hele stad aan je voorbij trekken. Een boeiend uitzicht op de Munttoren, de bloemenmarkt en het drukke Rokin. Een fantastische plek om te genieten van de gerechten van de hand van chef-kok Jean Jacques Menanteau, die dit voorjaar ook asperges nadrukkelijk in zijn culinaire planning heeft opgenomen." Om een indicatie van de prijs te geven, het hotel serveert een driegangenlunch voor 55 euro.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/lunchen-bij-hotel-leurope-valet-parking-voor-auto-boot-en-fiets/

Overig nieuws