Maarten Camps, chef-kok van Wolfslaar Restaurant viert zijn 10 jarig jubileum als SVH Meesterkok. Dit memorabele moment wilt hij graag samen met u vieren!
Sinds de opening in 2000 van Wolfslaar Restaurant zwaait Chef-kok Maarten Camps de scepter. Hij viert nu zijn 10-jarig jubileum als SVH Meesterkok. Dit moment blijft niet onopgemerkt en wilt hij graag samen met u als gast vieren. In de periode van donderdag 22 juni tot en met woensdag 26 juli 2017 kunt u komen proeven en genieten van de lekkerste Signature gerechten van de afgelopen 10 jaar. Laat u verrassen en kies uit 4,6,8 of 10 Signature gerechten vanaf € 74,50 per persoon.
Gezellig & Casual
Vele gasten bezoeken het met een Michelinster bekroonde restaurant in Noord-Brabant aan de rand van Breda, gelegen op een stijlvol, bosrijk landgoed. Hier kookt chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel. Zij weten u bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu's op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. De sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.