Michelin maakt nu ook zelf bekend de volgende Michelingids in Maastricht uit te reiken

Auteur: Redactie
Michelin 11 december 2023
Michelin maakt nu ook zelf bekend de volgende Michelingids in Maastricht uit te reiken V.l.n.r. Alex Verhoeve (managing director, Michelin – Benelux), Wim Hillenaar (burgemeester van Maastricht), Ward Vleugels (initiatiefnemer, 3W Real Estate), Rob van de Wiel (directeur, MECC)

MECC Maastricht wordt tijdens Horecavakbeurs BBB Maastricht op maandag 7 oktober 2024 het decor van de volgende Michelingids ceremonie in Nederland. 

Eerder liet De RestaurantKrant dit al weten. Nu bevestigt de organisatie het nieuws. Gwendall Poullennec, internationaal directeur van de Michelingids: "We kijken ernaar uit om onze volgende Michelingids ceremonie voor Nederland in Maastricht te organiseren. Deze charmante stad vol levensgenieters wordt gekenmerkt door gastvrijheid, gezelligheid en de typische Nederlandse levensvreugde. Maastricht vormt daarmee een voor de hand liggend decor om het beste dat de Nederlandse gastronomie te bieden heeft te vieren."

Ook de burgemeester van Maastricht, Wim Hillenaar, reageert: "Onze Limburgse hoofdstad biedt het beste van twee werelden: internationale allure maar ook die typische Maastrichtse gezelligheid. Onze stad staat bekend om haar enorme gastvrijheid." Uit zijn reactie blijkt dat de uitreiking niet eenmalig wordt gehouden in de Limburgse stad. "Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij als culinaire hotspot van Nederland de komende jaren gaststad mogen zijn van de uitreiking van de Michelinsterren."

Foto: Michelin (2023)

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

 

Overig nieuws