Mijn Thee is Top

11 juni 2009
Mijn Thee is Top

Omdat de thee-wensen van een grote lunchroom anders zijn dan die van een klein restaurant, is er Lipton thee voor elke situatie. Na het beantwoorden van vier simpele vragen krijgt u als ondernemer persoonlijk advies wat voor een soort thee en presentatie u het beste in kunt zetten.

Wist u dat u de Lipton thee-keurmeester naar uw bedrijf of dat van een collega kan sturen.....kijk op "www.mijntheeistop.nl":http://www.mijntheeistop.nl en kies voor "Stuur onze keurmeester op pad"! Uw collega of uzelf ontvangt dan een leuk gepersonaliseerd filmpje.

Bij een advies op maat hoort natuurlijk ook een presentatie-advies. En omdat u al die mooie theekisten natuurlijk meteen in huis wilt hebben heeft Lipton een webshop geopend. De theekisten en het Lipton servies zijn nu ook handig via de webshop te koop. Bij elke bestelling zit een goede voorraad thee inbegrepen.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Lunchroom.nl%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/mijn-thee-is-top/

Overig nieuws