Nederlandse franchiseformule Fat Phill's opent in Londen

Auteur: redactie
Opening 16 januari 2024
Nederlandse franchiseformule Fat Phill's opent in Londen

Fat Phill’s opent in het voorjaar van 2024 de eerste franchiselocatie in London. Met een overeenkomst van honderd locaties in de komende jaren in het Verenigd Koninkrijk bereikt Fat Phill’s een nieuwe mijlpaal. De franchiseovereenkomst is getekend met Freshly Baked die Fat Phill’s zal openen in het Verenigd Koninkrijk met de coördinatie van Seeds Consulting. Freshly Baked is onder andere de master franchisenemer voor Auntie Anne’s in het Verenigd Koninkrijk.

Fat Phill’s startte in 2019 in Amsterdam op steenworp afstand van de Reguliersdwarsstraat, opgericht door Armin Vahabian. Na vijf jaar is Fat Phill’s uitgegroeid tot zeventien locaties in vijftien steden en daarmee is Fat Phill’s het snelstgroeiende burgerconcept in Nederland.

Founder en Managing Director Armin Vahabian: “We zijn enthousiast over de samenwerking met Freshly Baked. Hun succes als master franchisenemer voor Auntie Anne's is overtuigend: "Ze zijn goed georganiseerd om uit te breiden en hebben een grondig begrip van onze sector en de franchiserelatie.”

Max Burton, Managing Director van Freshly Baked zegt: “We zijn vergeugd om samen te werken met Armin en zijn team in Nederland. Wat ons aantrok tot Fat Phill’s is de kwaliteit van de smash burgers, de moderne winkelinrichting en de aandacht voor detail van het hoofdkantoor van Fat Phill’s.”

De eerste locatie van Fat Phill’s start binnenkort aan de verbouwing en opent in het voorjaar van 2024 in London.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws