Nieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub opent in Carlton Oasis Spijkenisse

Auteur: redactie
Opening 24 november 2023
Nieuw horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub opent in Carlton Oasis Spijkenisse

Tijdens de feestelijke opening van het volledig gerenoveerde ROAM & Desert Inn Pub verwelkomde Carlton Oasis in Spijkenisse haar gasten en lokale bewoners voor een vernieuwde horeca-ervaring, waar iedereen welkom is.

In viersterrenhotel Carlton Oasis, dat deel uitmaakt van de Carlton Hotel Collection, werd 23 november de feestelijke opening van het vernieuwde horecaconcept ROAM en Desert Inn Pub gevierd. Carlton Oasis is gevestigd in Spijkenisse, de stad gelegen op het eiland Voorne-Putten dat de overgangszone is tussen metropool Rotterdam en het landelijke Zeeland. Gelegen om de hoek van het rauwe havengebied van Rotterdam staat bij Carlton Oasis een vrouw aan het roer, namelijk general manager Nathalie Rosbergen. Zij geeft leiding aan dit nieuwe culinaire avontuur, waarbij zowel het restaurant als de Pub een volledige rebranding kregen. De Pub en ROAM zijn toegankelijk voor iedereen.

Restaurant ROAM: toegankelijke luxe

“Werelds met een twist” restaurant ROAM heeft de focus op toegankelijke, lokale en seizoensgebonden gerechten die zowel betaalbaar als luxe zijn. Bij ROAM wordt er gedurende de dag gekookt in een open keuken, met open vuur waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke ingrediënten, zo veel mogelijk afkomstig uit eigen land. Er wordt veelal lokaal ingekocht, met aandacht voor dierenwelzijn en milieu. De inrichting van het restaurant, met 140 zitplaatsen, is geïnspireerd op  de groene regio van Voorne-Putten met haar zandstranden, bossen en open velden. Ook is er een subtiele verwijzing naar de industriële omgeving en de kenmerkende 'rook' van Rotterdam en de Botlek. ROAM verwelkomt hotelgasten, maar ook gasten van buitenaf, om te komen genieten van de warme sfeer en de kwalitatieve gerechten. Of je nu komt om te relaxen, ontmoeten of te werken, in de ochtend, middag of avond. Bij ROAM ben je altijd welkom.

Desert Inn Pub: ontmoetingsplek voor jong en oud

Voor de inwoners van Spijkenisse is de Desert Inn Pub een iconische plek. Een gezellige bar doordrenkt van nostalgie en herinneringen. De volledig gerenoveerde Pub streeft ernaar opnieuw dé ontmoetingsplek te worden voor zowel de jongere als oudere generaties uit Spijkenisse en omgeving. Van borrelende locals tot hotelgasten, iedereen voelt zich welkom aan de bar, waar de unieke energie van de plek een sterke aantrekkingskracht vormt.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws