Nu nog eenvoudiger bestellen bij al jouw verschillende leveranciers via inOne

Auteur: Redactie
Branded Content 9 februari 2023
Nu nog eenvoudiger bestellen bij al jouw verschillende leveranciers via inOne

Via de gratis inOne app bestel je snel, gemakkelijk, overal en op elk tijdstip bij al jouw verschillende leveranciers. Realiseer tijdwinst door het voorkomen van onduidelijkheden over bestellingen. Krijg inzicht in je inkoop en stroomlijn binnen jouw organisatie. 

inOne bedient horeca en leveranciers met een hoogwaardig bestelplatform, dat naadloos aansluit op kritische bedrijfsprocessen van bedrijven in de foodservice branche.

Bij bedrijven in de foodservice branche staan gastvrijheid en service centraal. Koks, bartenders en barista’s hebben als doel om de heerlijkste gerechten en dranken te bereiden, welke de bediening serveert aan haar gasten. Op de menukaarten staan recepten die met passie zijn samengesteld. De producten zijn met zorg uitgekozen. Bijvoorbeeld bij leveranciers waar al seizoenenlang een band mee is.

Kenmerkend voor leveranciers is het geven van gericht advies en voorstellen op maat. Meedenken is hun kracht. Zij gaan op zoek naar de juiste producten tegen de juiste prijs. Een slager of visboer zorgt ervoor dat de producten in de juiste portionering worden gesneden en nog dezelfde dag worden geleverd. Een koffieleverancier belt nog even met zijn contact in Italië om te kijken of er een nog beter alternatief is voor dat leuke koffietentje op de hoek en een notenboer legt uit waarom een net andere branding ten goede komt aan de smaak.

Producten

De uitgekozen producten moet je in huis hebben voordat je aan de slag kunt met het bereiden van een gerecht of drankje. Hoe zorg jij ervoor dat de juiste producten, tegen de afgesproken prijs, gemakkelijk worden besteld en later ook worden geleverd?

De juiste producten inkopen is belangrijk. Nadat je je huidige voorraad hebt bekeken en weet welke producten je nodig hebt, wil je het liefst samen met je collega’s via één kanaal je bestellingen plaatsen; via inOne.

Jij en je collega’s hebben inzicht in lopende bestellingen en bestelgeschiedenis. Zo weet je wat er (al) is besteld. Door de beschikbaarheid van eventuele levertijden op producten, weet je welke producten je wanneer moet bestellen, om deze op tijd geleverd te krijgen. 

In de snel wisselende hospitalitybranche is het goed informeren van (nieuwe) collega’s erg belangrijk. Door recepturen beschikbaar te stellen, zorg je ervoor dat gerechten en dranken op de manier worden bereid zoals jij dat had bedacht. Ook heb je inzicht in aanvullende informatie van producten, zoals: allergenen, voedingswaarden, foto’s en herkomst. Zo informeren jij en je collega’s je gasten over de producten, wanneer ernaar wordt gevraagd.

Via het bestelplatform van inOne bestellen hospitalitybedrijven snel en gemakkelijk bij al hun verschillende leveranciers, zodat zij zich kunnen focussen op voor wat voor hen het belangrijkste is; het uitoefenen van hun vakmanschap.

Gratis je bestellingen plaatsen via het nieuwe bestelplatform

Plaats super eenvoudig al je (dagelijkse) bestellingen bij al jouw verschillende leveranciers via 1 mobiele app; inOne. De app download je gratis in de App Store of Google Play Store. Meer dan 16.000 restaurants, hotels, lunchrooms en andere horecagelegenheden bestellen via inOne. 

 - Inzicht in persoonlijke prijsafspraken

 - Raadpleeg het assortiment en aanbiedingen

Al meer dan 17 jaar ontwikkelen we de meest complete en gebruiksvriendelijke digitale oplossingen. Hierdoor zijn we expert op dit gebied. We weten dat het belangrijk is om 24/7 klaar te staan voor onze klanten en we verzamelen continue feedback, wat we verwerken in ons nieuwe bestelplatform. Bij een nieuw bestelplatform hoort een nieuwe uitstraling. Ben je benieuwd naar onze nieuwe huisstijl en onze oplossingen? Bekijk onze website www.myinone.com

Overig nieuws