Ober teert in op drankvoorraad

17 april 2009
Ober teert in op drankvoorraad

Een werknemer van een restaurant in Den Haag bleek woensdag zelf de beste klant van de eetgelegenheid. De man was die dag op proef aan de slag gegaan in een restaurant aan de Keizerstraat. Nadat hij een tijdje had gewerkt, kwam de eigenaar erachter dat de man de halve drankvoorraad had opgedronken en vervolgens de zaak had verlaten. De man van Italiaanse afkomst had echter zijn telefoon laten liggen en kwam na een tijdje terug.

Toen ontstond een woordenwisseling waarbij zijn telefoon sneuvelde. De man ontstak in woede en werd de deur uitgezet. Buiten pakte hij stenen en vernielde daarmee de ruit van het restaurant. De politie werd gewaarschuwd en een motoragent die als eerste bij het restaurant kwam, zag dat de woedende man nog een ruit wilde vernielen.

De agent greep de man vast en werkte hem naar de grond. De Italiaan bleef zich verzetten en pas nadat één van de omstanders de agent te hulp was geschoten, lukte het om de man te overmeesteren. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man was dusdanig onder invloed dat hij eerst zijn roes uit moest slapen.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ober-haags-restaurant-teert-in-op-drankvoorraad/

Overig nieuws