De effecten van de economische crisis zijn zichtbaar in de restaurantsector. Aan de ene kant dalen de omzetten als gevolg van minder bezoeken en lagere bestedingen door gasten. Aan de andere kant lijkt de bekende arbeidskrapte uit de economische hoogtijdagen in combinatie met relatief hoge salarissen een pas op de plaats te maken. Horeca Accountancy & Advies B.V. wil inzicht verkrijgen in de arbeidsvoorwaarden van het keukenpersoneel in het midden- en hoger kader in relatie tot de huidige macro-economische omstandigheden.
*Deelname onderzoek*
Als betrokkene binnen de restaurantsector bent u bij deze uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Het invullen van de vragen zal niet meer dan rond de 10 minuten in beslag nemen. De resultaten zullen worden gepubliceerd in de eerstvolgende editie van De RestaurantKrant (maart 2010). De verstrekte informatie wordt volledig anoniem verwerkt. Op voorhand dank voor uw medewerking.
"*Naar Onderzoek Arbeidsvoorwaarden keukenpersoneel*":http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE1UaUVBRnFTdHlrbE11VlNVQkFWMkE6MA
Help uzelf in maart 2010 aan een uitgebreid artikel in De RestaurantKrant over dit onderwerp. Laat uw collega-restaurateurs ook deelnemen aan het onderzoek...
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Doe%20dit%20onderzoek%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20onderzoek%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/onderzoek-naar-arbeidsvoorwaarden-in-de-keuken/
Onderzoek arbeidsvoorwaarden in keuken
27 januari 2010