Plannen om restaurant Uncorked te openen in Den Haag

Auteur: redactie
Opening 31 mei 2024
Plannen om restaurant Uncorked te openen in Den Haag Robbert Vlak

Het nieuwe restaurant Uncorked opent, als het aan ondernemer Robbert Vlak ligt, binnenkort haar deuren in Den Haag. Vlak droomde tijdens zijn horecaopleiding al van een eigen restaurant en leerde daarom alles wat nodig is voor succes, van werken in grote restaurants tot sterrenzaken. Voor de realisatie van zijn eigen restaurant is hij een crowdfunding gestart, waarmee inmiddels een aanzienlijk bedrag is opgehaald.

Het restaurant aan de Denneweg wordt een plek waar gewerkt wordt met lokale producten, zoals koffie van een branderij uit Den Haag en bier van een brouwerij uit Zoetermeer. Het restaurant biedt een gevarieerde menukaart met kleinere gerechten die gedeeld kunnen worden. Gasten kunnen onder andere genieten van steak tartare, klassieke Ajo Blanco en huisgemaakte croquettes.

Uncorked biedt ook een uitgebreide selectie wijnen van over de hele wereld. De naam 'Uncorked' verwijst naar het concept van het restaurant. Vlak legt uit: “Elke fles wijn heeft een kurk en een verhaal. Dat verhaal kan ik je vertellen en je kan het uiteraard proeven, zodra je de fles ontkurkt.”

Overname Denneweg 11

De beoogde locatie, voormalig restaurant Pierre CP, staat al een tijd leeg. Vlak heeft de mogelijkheid de zaak over te nemen en weer leven te brengen in het voormalige restaurant. Voor de overname van de zaak en de benodigde aanpassingen is een minimumbedrag van €87.500 nodig. Vlak wil eind juli de deuren openen, mits de financiering rond komt. Investeerders kunnen meedoen via een lening die binnen zes jaar wordt terugbetaald met een jaarlijkse rente van 4 procent. Daarnaast ontvangen investeerders extra beloningen, zoals een tasting voor twee personen of een tegoedbon van 250 euro.

“De Denneweg is een levendige locatie en biedt een unieke kans om een fantastisch pand nieuw leven in te blazen”, aldus Vlak. “Met Uncorked willen we bijdragen aan de gezelligheid van de Denneweg en mensen verwelkomen voor lokale koffie, heerlijke broodjes en verfijnde hapjes. We kijken ernaar uit om familie, vrienden en gasten te verwelkomen.”

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws