Pure C alle zaterdagen al volgeboekt

20 april 2010
Pure C alle zaterdagen al volgeboekt

Sergio Herman heeft onlangs in het Zeeuwse Cadzand-Bad zijn nieuwe restaurant geopend. De zaak van de driesterrenchef heet Pure C en is een toegankelijk, casual en modern (vis)restaurant. Pure C is gevestigd in Strandhotel Cadzand en is bedoeld voor een iets andere doelgroep dan Oud Sluis. Het begin is in ieder geval veelbelovend. Tot oktober zit de zaak alle zaterdagen al volgeboekt.

*Invloeden*
Op de kaart staan gerechten die onder meer zijn gebaseerd op de invloeden en ervaringen die Sergio Herman opdeed tijdens inspiratietrips naar Aziatische landen en Ibiza. De gerechten worden veelal geserveerd volgens het shared dining-principe.

*Vacatures*
Op het moment is het team van Pure C nog op zoek naar versterking. Pure C Resto-Bar by Sergio Herman zoekt op korte termijn nog invulling voor de volgende vacatures:

· Barman/vrouw voor de lounge-bar (fulltime)
· Medewerkers bediening m/v (fulltime/parttime)
· Afwassers m/v (parttime)

"Raadpleeg de volledige vacatures...":http://www.derestaurantkrant.nl/vacature/diverse-functies-pure-c/

"*Tip een collega/bekende...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20deze%20vacature%20op%20DeRestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20de%20volgende%20vacature%20op%20DeRestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/vacature/diverse-functies-pure-c/

~Frank Lindner~

Overig nieuws