Restaurant d'Oude Clipper in Egmond aan Zee stopt

Auteur: Redactie
Branded Content 9 mei 2022
Restaurant d'Oude Clipper in Egmond aan Zee stopt

Restaurant d’Oude Clipper in Egmond aan Zee stopt, omdat de eigenaren met pensioen gaan. De complete horeca- en restaurantinventaris wordt daarom geveild via het online platform van BVA Auctions. Onder meer een unieke bar in de vorm van een schip, decoratiemateriaal in maritieme sferen en mooie keukenapparatuur verschijnen onder de digitale hamer. Meebieden kan tot 17 mei 2022, de veiling sluit om 19:00 uur.

In hartje Egmond aan Zee vind je restaurant d' Oude Clipper, dat sinds 2005 door Arno en Elly Duijf wordt gerund. Het restaurant heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een maritieme uitstraling. Midden in de zaak staat zelfs een heus schip dat dient als bar. 

Na 17 jaar aan het spreekwoordelijke roer van d’Oude Clipper te hebben gestaan, gaan Arno en Elly Druijf nu met pensioen. De complete inventaris van het restaurant wordt daarom geveild via het online platform van BVA Auctions.

Horeca- en restaurantinventaris en meer

Misschien heb je een eigen horecagelegenheid en ben je op zoek naar een andere inrichting, of een aanvulling van de horeca-apparatuur? Dan kun je zeker een kijkje nemen bij deze online veiling van d’Oude Clipper. Onder meer een Hollands gedecoreerde gevel, de bar in de vorm van een schip, scheepsafzetpalen ter decoratie, een compleet kookeiland, een complete vaatwasstraat en mooie keukenapparatuur worden geveild.

Over de veiling

De online veiling van de inventaris van d'Oude Clipper in Egmond aan Zee is op dit moment geopend voor biedingen. Op dinsdag 17 mei 2022 sluit de veiling om 19:00 uur. Klik hier voor meer informatie over deze veiling.

Wil je de kavels eerst zien voor je gaat bieden? Op maandag 16 mei 2022 is er van 10:00 tot 12:00 een kijkdag. Adres: Smidstraat 3, 1931 EX in Egmond aan Zee.

Overig nieuws