Hotel en restaurant The Church opent op deze datum haar deuren

Auteur: Redactie
Opening 7 maart 2023
Hotel en restaurant The Church opent op deze datum haar deuren

Bij The Church wordt restaurant en hotel met een bijzondere locatie gecombineerd, in de voormalige Lutherse kerk in Arnhem. Het boutiquehotel en restaurant vallen onder The Church, maar krijgen elk een eigen rol. Samen versterken ze elkaar en zorgen ze voor een wisselwerking.

Kwaliteit en aandacht

De ambitie is om zeker met het restaurant, maar ook met het hotel internationale allure uit te stralen. “Daarbij laten wij de gasten met al hun zintuigen kwaliteit beleven en oprechte aandacht ervaren. Een plek waar je gehoord en gezien wordt. Waar je geweest wilt zijn”, aldus Chef Bart Leussink en gastvrouw Janiek van den Broeck.

Belofte

“The Church biedt een totaalbeleving in een kerk met de allure van een eigentijdse kathedraal, waarin je met al je zintuigen op een hemelse manier geniet.” Bart en Janiek zijn ambitieus en streven naar het beste van het beste voor hun gasten. Zij willen met hun passie en vakmanschap de verwachtingen van de gasten overtreffen.

“Voor een totaalbeleving in The Church hoef je geen jetsetter te zijn, je krijgt volop persoonlijke aandacht. Juist daarom blijf je terugkomen. Voor een avondje fijnproeven, een overnachting, een feest of een zakelijke meeting. Vanaf 17 maart staat onze deur open voor het diner en vanaf de 23e ook voor de lunch.”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws