Restaurant line-up Nuenen Culinair

23 juni 2010
Restaurant line-up Nuenen Culinair

Drie dagen culinair genieten in hartje Nuenen. Het kan dit weekeinde van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni in het Park dat speciaal voor Nuenen Culinair wordt omgetoverd tot een sfeervol evenemententerrein. Deelnemers aan het evenement zijn: Restaurant De Lindehof, Restaurant Auberge Vincent, Restaurant Heerlyckheid de Opwettense Watermolen, Restaurant da Nello, Restaurant Zinn, Restaurant De Buffel, Restaurant De Koffer, Restaurant 2TheSuite, Sans Oreille, Oestermeisje, Maison Très Bonne, Heesterakker, Van Reusel, Ton Appétit, Cup of Jo en Wafel en Co.

*Proeven*
Bezoekers kunnen culinaire hoogstandjes proeven van lokale toonaangevende horecaondernemers. Daarbij kan men genieten van muziek en klein entertainment. Het evenement is gericht op een breed publiek in alle leeftijdscategorieën. Ook voor de jongste 'culi's' is er genoeg te beleven.

*Vincentjes*
Nuenen Culinair begint vrijdag om 16.00 uur en inclusief Business Borrel duurt deze eerste avond opening tot 24.00 uur. Op zaterdag en zondag is Nuenen Culinair geopend van 14.00 tot 24.00 uur. Bezoekers betalen een entree van 10 euro per dag en ontvangen daarvoor 6 Vincentjes. Dit is een nieuw geïntroduceerd betaalmiddel en 1 Vincentje is gelijk aan 1 euro.


~Frank Lindner~

Overig nieuws