Maandag 20 april werd Jeroen Robberegt van Grand Hotel Karel V te Utrecht geïnaugureerd als SVH Meesterkok. De chef de cuisine van het hotel werd afgelopen december een hele dag lang op zijn kunnen getest door SVH Meesterkoks Erik van Loo en André van Doorn en secretaris van SVH Jeroen van Almenkerk. Zij waren na deze dag meer dan overtuigd van het meesterlijke niveau van Robberegt. In het eindoordeel stond dan ook dat Robberegt "pure kookkunst" ten toon spreidt. Na het tekenen van de oorkonde kreeg Robberegt van een van zijn oud leermeesters Edwin Kats, overgekomen uit Beiroet, de versierselen horend bij de SVH Meesterkoktitel omgehangen. Hierna plantte Robberegt samen met operationeel directeur van Grand Hotel Karel V, Leo Hollman, een Gouden Regen in de tuin van het hotel.
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/robberegt-ontvangt-meesterkok-titel/
Robberegt ontvangt Meesterkok-titel
20 april 2009