Emotie, spanning, sensatie. Wát een magische editie van de Nederlandse finale van Bocuse d’Or op Gastvrij Rotterdam! En wij waren erbij als trotse partner!
Deelnemende teams:
• Chef Djailany van de Laarschot | Commis Nick Slegers
• Chef Louis Craninckx | Commis Yop Husken
• Chef Marco van der Wijngaard | Commis Stijn de Jong
• Chef Jos van der Noll | Commis Valentijn van Rouwendaal
• Chef Mitchell Tromp | Commis Sven Faasen
Imposante jury:
• Cees Helder, SVH Meesterkok en de eerste driesterrenchef van Nederland
• Stefan van Sprang, Aan de Poel**, Amstelveen
• Jarno Eggen, SVH Meesterkok, De Groene Lantaarn**, Staphorst
• Alain Caron, Café Caron (Bib Gourmand), Petit Caron, Cantine de Caron en de Gouden Reael, Amsterdam
• Richard van Oostenbrugge, 212**, De Juwelier*, Bistro de la Mer*, De Mark, Amsterdam
• Jan Smink, Smink*, Wolvega
• François Geurds, SVH Meesterkok, FG Restaurant**, FG Food Labs*, Rotterdam
Video: @Buro-Food