Sligro breidt Slim Ondernemen nog verder uit

Auteur: Redactie
Branded Content 28 juni 2021
Sligro breidt Slim Ondernemen nog verder uit

Sinds medio 2020 helpt Sligro met ‘Slim Ondernemen’ klanten om meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rendement, personeel, loyaliteit en duurzaamheid. En sinds kort ook: efficiënte bedrijfsvoering. De oplossingen die hieronder vallen richten zich op de operationele kant van de business.

Extra ontzorging

Met de oplossingen in het behoefte domein ‘efficiënte bedrijfsvoering’ speelt Sligro in op de operationele zaken die komen kijken bij het runnen van een horecazaak. “Leuker kunnen we sommige onderwerpen voor ondernemers niet maken”, legt Badr el Fdil, Solutions Manager bij Sligro, uit. “maar samen met onze partners proberen we het wel makkelijker én goedkoper te maken voor onze klanten.”

Badr: “Of je nu net een horecazaak start of al jaren in het vak zit, er zijn veel zaken – naast de corebusiness van eten, drinken en gastvrijheid – die aandacht vragen. Om kopzorgen te besparen, is het fijn als dit allemaal goed geregeld is, voor een goede prijs en bij een betrouwbare partner. Vanuit Sligro bieden we daarom een stuk ontzorging: we zoeken de juiste partijen en zorgen voor een extra scherpe prijs door groots in te kopen.”

De oplossingen

Sligro heeft onder het behoefte domein ‘efficiënte bedrijfsvoering’ reeds vier nieuwe oplossingen gelanceerd:

MyCCP – digitale HACCP-registratie via partner Gullimex
Hygiëne inspecties & e-learnings – altijd voorbereid op controles van de NVWA via partner Normec Foodcare
Afvalverwerking – regel bedrijfsafval slim, efficiënt én duurzaam via partner Renewi
Ongediertebestrijding – regel je ongediertepreventie en -bestrijding via partner EWS Pest Control

 

Later dit jaar zullen nog meer oplossingen onder de verschillende behoefte domeinen onder Slim Ondernemen volgen. Slim Ondernemen heeft als doel om professionals in food écht verder te brengen.

Meer informatie? Kijk op sligro.nl/bedrijfsvoering

Overig nieuws