Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Auteur: Thijs Jacobs
Corona 29 mei 2020
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. In de dinerboxen zit een zorgvuldig samengesteld 4-gangen menu, dat elke twee weken varieert.

Naast gerechten als licht gerookte kreeft met asperges en gestoofde lamsschouder ontvang je bij de luxueuze dinerbox instructies hoe je de gerechten thuis kunt bereiden. Het menu kan uitgebreid worden met passende wijnen en heerlijke aanvullende happen, zoals oesters, kaas en brood.

Makkelijk thuis te bereiden

Alle gerechten worden zorgvuldig bereid volgens het DNA en de typerende smaken van Restaurant 212, met het verschil dat de gerechten in de dinerbox voor iedereen thuis ook makkelijk zijn te bereiden. In de box zit altijd een gerecht dat 1-op-1 is overgenomen van het menu uit het restaurant zelf. 

Een dinerbox kan vanaf €53 besteld worden via de website en afgehaald worden bij Restaurant 212 aan de Amstel. Daarnaast is het ook mogelijk om de dinerboxen thuis te laten bezorgen, hiervoor brengt het restaurant €5 in rekening. Om de ervaring nog specialer te maken, werkt 212 samen met het bedrijf Representable. Vanaf €10 per couvert (exclusief bezorgen) wordt je tafel thuis gedekt met het mooiste servies, bestek en glazen. 

Vanaf 1 juni mag Restaurant 212 weer beperkt de deuren openen. Om aan de grote reserveringsvraag te voldoen, zijn de openingstijden verruimd en is het restaurant voortaan ook zondag en maandag geopend. Daarnaast introduceert het sterrenrestaurant het concept early dining, waarbij je van 17:00 tot 19:30 uur tegen een gereduceerde prijs kunt dineren.

Overig nieuws