Stichting Horecaperspectief ondersteunt horecaondernemers in zwaar weer

Auteur: Redactie
Branded Content 24 maart 2021
Stichting Horecaperspectief ondersteunt horecaondernemers in zwaar weer

Nog nooit zijn de bedrijfseconomische gevolgen van een crisis zo hevig geweest als nu. De maatregelen omtrent de COVID-19 crisis zorgen voor onzekerheid en onduidelijkheid. De ontstane schade reikt verder dan alleen gederfde omzet. Horecabedrijven staan op de rand van de afgrond, waarbij ook persoonlijk leed vaak niet uitblijft.

Stichting Horecaperspectief is in het leven geroepen om de horecaondernemer te ondersteunen. Dit kan door middel van een herstructurering of een saneringstraject, maar ook door afspraken te maken met verhuurders of eventueel middels een weloverwogen faillissement. Het uiteindelijke doel is (financiële) stabiliteit en perspectief. Recente wetgeving (WHOA) geeft op dit punt extra mogelijkheden.

Een collectief met kennis

Stichting Horecaperspectief is opgericht door AWHoreca Adviesgroep B.V., een specialist met ruim 40 jaar ervaring binnen de horecabranche. Dat maakt AWHoreca Adviesgroep de aangewezen partner op het gebied van (financiële) herstructurering van horecabedrijven.

Voor de juridische expertise is de samenwerking gezocht met Dommerholt Advocaten. Dommerholt Advocaten heeft lokale vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen en heeft decennialange ervaring met onder meer het herstructureren van MKB-bedrijven.

Daarnaast is er een samenwerking aangegaan met Credion. Dit bedrijf helpt MKB-ondernemers aan zakelijke financieringsoplossingen. Credion beschikt over een netwerk van meer dan 110 verschillende geldverstrekkers en 50 over het land verspreide vestigingen.

Met deze gebundelde expertise kan Stichting Horecaperspectief voor de horeca-ondernemer het verschil maken.

Ondernemers kunnen contact opnemen met:

Stichting Horecaperspectief
Koert van de Weerd
Telefoon 088-4600650 of 0651415323
E-mail:   info@horecaperspectief.nl
Website:  www.horecaperspectief.nl

Overig nieuws