Tapasketen ’t Zusje opent 34ste restaurant in Groningen

Auteur: redactie
Franchiseketen Opening 19 juni 2023
Tapasketen ’t Zusje opent 34ste restaurant in Groningen

Restaurantketen ’t Zusje is vanaf vrijdag 30 juni ook in Groningen te vinden. Op die dag opent ’t Zusje namelijk zijn nieuwste vestiging in de stad. Het is het 34ste restaurant voor de tapasketen, die over heel Nederland te vinden is.

Het nieuwe restaurant van ‘t Zusje is te vinden in een nieuw complex genaamd Mercado. In het opvallende pand, dat wordt gekenmerkt door zijn glazen puien en grote daktuin, krijgt het tapasrestaurant zeshonderd vierkante meter tot zijn beschikking.

De keten kent zijn oorsprong in het Brabantse Uden, waar eigenaar Peter Smits eerder Brasserie de Baron bestierde. “Ik wilde weer écht contact met de mensen en ervoor zorgen dat onze gasten ook écht contact met elkaar hadden. Dus niet even vlug wat eten en weer gaan. Gezellig samenzijn, oprechte aandacht voor elkaar en dat de hele avond, dat was het idee. We besloten onze gerechtjes in kleinere porties aan te bieden. Zo konden onze gasten meerdere dingen proeven en proberen én brachten ze automatisch meer tijd met elkaar door”, vertelt hij.

Deze wens om mensen weer bij elkaar te brengen vertaalt zich door naar de menukaart, waar uit zeventig kleine gerechtjes een keuze gemaakt kan worden. Gasten kunnen naast het diner ook bij ’t Zusje terecht voor lunch, koffie of een cocktail.

 

Fotografie: 't Zusje

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws