The Butcher kondigt exclusieve samenwerking aan met Frites Atelier van Sergio Herman

Auteur: redactie
Events 9 februari 2024
The Butcher kondigt exclusieve samenwerking aan met Frites Atelier van Sergio Herman Sergio Herman en Yossi Eliyahoo

Vanaf donderdag 8 februari slaan The Butcher en het befaamde Frites Atelier de handen ineen voor een samenwerking die liefhebbers van haute fast food zal betoveren. Gedurende drie maanden zal The Butcher een speciaal menu presenteren met vijf ‘loaded fries’ gerechten, gecreëerd in samenwerking met het Frites Atelier.

Het Frites Atelier, mede opgericht in 2016 door Michelinsterren-chef Sergio Herman, die tevens furore maakte met restaurants zoals The Jane, Le Pristine* & Pure C, staat bekend om zijn ongeëvenaarde toewijding naar het bieden van de allerbeste Frites, met toppings die seizoensgebonden zijn.

The Butcher, dat zich onderscheidt als meer dan alleen een high-end burgerbar en onderdeel is van hospitalitygroep The Entourage Group van ondernemer Yossi Eliyahoo, kondigt met veel trots deze samenwerking aan met het Frites Atelier en Sergio Herman. De twee merken bundelen hun krachten om een speciaal menu te introduceren dat de kenmerkende smaken en stijlen van beide concepten weerspiegelt. De volgende gerechten zijn voor deze samenwerking gecreëerd: The Mexican, een smaakvolle creatie met gegrilde kip, Smashed It, een innovatief gerecht dat de populaire ‘smashed burger’ combineert met friet, Back Ribs, Nacho Libre en een vegetarische optie met knapperige nacho chips en Papas Bravas dat geïnspireerd is op de patatas bravas.

Met deze samenwerking brengen The Butcher en het Frites Atelier twee vooraanstaande namen in de culinaire wereld samen, die beide bekend staan om hun toewijding aan hoogwaardige ingrediënten en unieke smaakcombinaties. Alle vijf gerechten staan gedurende drie maanden op de menukaart bij alle The Butcher locaties.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws