The Chupitos Club verhuisd: nu party én dinerlocatie

Auteur: Redactie
Opening 17 maart 2023
The Chupitos Club verhuisd: nu party én dinerlocatie

De Amsterdamse shooterbar Chupitos is verhuisd naar de Korte Leidsedwarsstraat en heropend als The Chupitos Club. Zonder afscheid te nemen van de welbekende 150 shotjes, is The Chupitos Club nu goed voor een volledige avond uit; van een diner, kleurrijke cocktails en entertainment, tot een dansje na afloop.

Van 21 tot en met 23 april vindt op de nieuwe locatie een Chupitos reünie plaats en worden twee concepten gelanceerd die maandelijks zullen plaatsvinden: The Last Chupper en The Day After brunch op zondag.

The Chupitos Club is een voortzetting van wat is gestart als Chupitos. De eerste shooterbar in Nederland heeft in het Amsterdamse uitgaansleven naar eigen zeggen een iconische status en die erfenis is onderdeel van de avondvullende experience die The Chupitos Club biedt.

Onder het motto come for dinner, stay for the party’ kan op de nieuwe locatie gedineerd worden, is er entertainment, zijn er drankjes en kan er worden gedanst. “Als jij een hapje wilt eten en een paar cocktailtjes wilt drinken ben je bij ons van harte welkom, maar wil je daarna nog je toekomstige ex vinden dan kan dat ook tot diep in de nacht”, zo omschrijven oprichters Rogier Ossendorp en Nir Kroonenberg de meer volledige uitgaanservaring die The Chupitos Club biedt. “We zijn trots op onze meer volwassen invulling van Chupitos en daarom willen we ook de vaste bezoekers van voorheen uitnodigen om de nieuwe locatie en de nieuwe experience te ontdekken.”

Ter introductie van de twee nieuwe concepten wordt onder de noemer The Reunion op vrijdag 21 april een groots feest gegeven waarin oude en nieuwe bezoekers met open armen worden ontvangen. Op zaterdag 22 en zondag 23 april worden vervolgens twee nieuwe concepten georganiseerd; The Last Chupper en The Day After. Tijdens The Last Chupper wordt er gedineerd en gedanst en is er door Non de Gêne georganiseerd entertainment. Hier komt de slogan ‘come for dinner, stay for the party’ volledig tot leven. De volgende dag is het tijd voor de brunch met shots en entertainment. Naast The Last Chupper en The Day After heeft The Chupitos Club een programmering met bekende Amsterdamse dj’s. Het volledige programma is te vinden op de website en via de socials van The Chupitos Club.

Overig nieuws