De maand maart staat bij De RestaurantKrant in het teken van betalen. Betalingen worden iedere dag en 24/7 onnoemelijk veel gedaan. Afrekenen met gasten, het uitbetalen van personeel en niet te vergeten: alle belastingen.
Binnen de ‘Themamaand Betalen’ publiceert de redactie 2 keer per week een artikel waarbij betalen – in welke vorm dan ook - centraal staat. Op donderdag 2 maart wordt het eerste artikel gepubliceerd. In maart lees je onder andere:
Hoe je jezelf als ondernemer het best salaris uit kan keren.
De plus- en minpunten van de zes grootste kassaleveranciers.
Wat de juridische achtergronden zijn omtrent het uitbetalen van de fooi.
Wat er gebeurt als er loonbeslag wordt gelegd op het salaris van een personeelslid.
Op wat voor manieren je het personeel kan uitbetalen.
Wat de verschillende betaalopties zijn voor gasten in je horecazaak. En wat daar de voor- en nadelen van zijn.
Welke belastingen je allemaal moet betalen als ondernemer (en dat zijn er veel).
Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.