Thuisbezorgd.nl en Flink kondigen samenwerking aan

Auteur: Redactie
Digitaal Ondernemen 23 november 2023
Thuisbezorgd.nl en Flink kondigen samenwerking aan

Thuisbezorgd.nl breidt haar aanbod in boodschappen bezorgen verder uit met online bezorgdienst Flink. Vanaf nu kunnen Nederlandse consumenten verse producten en dagelijkse boodschappen van Flink bestellen via Thuisbezorgd.nl.

Thuisbezorgd-klanten kunnen kiezen uit een breed assortiment van zo’n 2.300 artikelen, die met een druk op de knop worden bezorgd door de bezorgers van Flink. De samenwerking start in dertig steden in Nederland en de komende tijd worden er steeds meer steden toegevoegd.

Robin Kiesler, managing director Flink Nederland: “Flink geeft klanten tijd terug voor zaken die ze echt belangrijk vinden. Door de samenwerking met Thuisbezorgd.nl maken we het ook voor klanten van Thuisbezorgd.nl makkelijker om online boodschappen te bestellen en deze direct te laten bezorgen."

Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl: “Het bestellen van boodschappen raakt steeds meer ingeburgerd. Of je nou iets bent vergeten in de supermarkt of simpelweg geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, je kunt nu je boodschappen bestellen via onze app en je hebt het direct in huis.”

Nieuwe samenwerkingen

De samenwerking maakt deel uit van een internationaal partnership tussen het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, en Flink; vanaf nu kunnen ook Duitse consumenten boodschappen van Flink bestellen via Lieferando. Dit past in de strategie om - naast het bezorgen van maaltijden - steeds meer consumenten te voorzien van andere producten zoals boodschappen en andere gemaksproducten. Eerder werden al samenwerkingen aangekondigd met verschillende Europese retailketens. Zo kunnen Nederlandse consumenten al producten bestellen van Spar, Amazing Oriental, Lush en Topbloemen.nl. In Duitsland kan men elektronica bestellen van MediaMarkt, en in België boodschappen van Carrefour. 

Flink is de grootste snelle boodschappenbezorger in Nederland. Het bedrijf is sinds 2021 actief in Nederland en bezorgt inmiddels boodschappen in meer dan veertig gemeenten. Flink groeit stevig door en is naar verwachting in 2024 winstgevend. Klanten bestellen gemiddeld inmiddels meer dan 30 euro per bestelling.

Overig nieuws