Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

10 februari 2010
Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

Vanmiddag is door de leden van de afdeling Amsterdam van Koninklijke Horeca Nederland Ton Poppes benoemd tot hun nieuwe voorzitter. Poppes, al 25 jaar eigenaar van Escape en café De Kroon op het Rembrandtplein, volgt Paul Hermanides op die de afgelopen 5 jaar leiding heeft gegeven aan de Amsterdamse horecavereniging. Ton Poppes heeft ruime ervaring met de Amsterdamse horeca en heeft goede contacten bij de gemeente en stadsdelen. De afgelopen 5 jaar heeft hij de Amsterdamse discotheken vertegenwoordigd in de vereniging en zich met name bezig gehouden met de dossiers discriminatie en ventilatiesystemen ten behoeve van het rookverbod en de herinrichting van het Rembrandtplein.

*Minder ambtelijke hordes*
Onder het voorzitterschap van Ton Poppes zal de vereniging zich de komende jaren vooral inzetten op vermindering van het aantal gemeentelijke regels, opkomen voor de kleine ondernemers en het belang van goede horecavoorzieningen benadrukken bij de stadsdelen en gemeentelijke diensten. "Bij Economische Zaken zit wel tussen de oren dat wij een behoorlijke duit in het zakje doen en bijdragen aan de sociale samenhang in de stad. Nu de andere diensten nog. Wij leven van gastvrijheid, en moeten geen onnodige ambtelijke hordes moeten lopen om ons werk goed te kunnen doen", aldus Poppes.

~Hospitality Management, De RestaurantKrant, De CaféKrant, Lunchroom, Sanny Visser~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ton-poppes-nieuwe-voorzitter-khn-amsterdam/

Overig nieuws