Tweesterrenchef Edwin Vinke kookt in Restaurant Hemingway

Auteur: Redactie
Michelin 18 november 2020
Tweesterrenchef Edwin Vinke kookt in Restaurant Hemingway

Op 8 november 2020 vond de derde editie plaats van het gastchef event in Restaurant Hemingway, deze keer was het niemand minder dan tweesterrenchef Edwin Vinke. Chefs die hem voor gingen waren Dennis Huwaë van Restaurant Daalder in Amsterdam en Syrco Bakker van Pure C in Cadzand-Bad.

Samen met chef-kok Torben Bouterse (Restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuurgerechten van beide restaurants terug te laten komen in een 6-gangen menu. Vanwege de COVID-19 maatregelen was er gekozen voor een late lunch zodat gasten tot het einde konden genieten van bijpassende wijnen bij elk gerechten.

"De derde editie met Edwin Vinke was binnen de maatregelen van het RIVM een passend succes. De gasten vonden de gerechten tegen elkaar opgewassen en waren zeer te spreken over de gewaagde smaakcombinaties en verrassende dranken", aldus Operations Manager Tim Schimmel.

Het evenement had een intieme setting, was wederom binnen no time uitverkocht en in combinatie met een hotelovernachting voor alle gasten een heerlijk weekendje weg. Deze gastchefevenementen zijn in het leven geroepen om de gasten van Hemingway culinair te verrassen. Benieuwd wie de volgende chef zal zijn? Houd dan de website van Restaurant Hemingway goed in de gaten voor het eerstvolgende gastchef evenement via www.restauranthemingway.nl.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws