Als het aan het oudste Van der Valk-restaurant van Nederland ligt, is de tijd van appelmoes met een kers voorbij. Marcus van der Valk denkt dat het goed mogelijk is dat zijn restaurant binnenkort een Michelinster krijgt. De bedrijfsleider van de eetgelegenheid in Voorschoten zegt dit in het AD. "Het imago van de appelmoes met kers werkt tegen ons, maar wij koken hier op sterniveau", zegt hij over restaurant Upstairs dat onderdeel uitmaakt van de vestiging met de toekan in Voorschoten.
*Nog meer ambitieuze Van der Valk-vestigingen*
In het bistrogedeelte van het horecabedrijf, een etage boven het deel waar de schnitzels en de biefstukken worden geserveerd, kookt topkok Luuk Brouwer.
Ook kasteel Ter Worm van Van der Valk in Heerlen heeft sterrenambities.
~Op de foto: De kers op de appelmoes is bij Upstairs een gepasseerd station~
~Frank Lindner~
Van der Valk wil Michelinster
10 mei 2010