Vegan Zeastar opent eerste pop-up restaurant bij Zèta in Den Haag

Auteur: redactie
Events Opening Branded Content 21 februari 2024
Vegan Zeastar opent eerste pop-up restaurant bij Zèta in Den Haag

Vegan Zeastar, het revolutionaire merk plantaardige visvervangers van Vegan Finest Foods, kondigt met trots de opening aan van haar allereerste pop-up restaurant. Tijdens dit culinaire evenement wordt Zèta, gelegen op de Grote Markt in Den Haag, the-place-to-be voor foodies.

Vanaf dinsdag 5 maart tot zondag 10 maart bieden Vegan Zeastar en Zèta een exclusief menu aan dat het uitgebreide assortiment van Vegan Zeastar in de schijnwerpers zet. “We zijn enthousiast om ons eerste pop-up restaurant bij Zèta te hosten”, zegt Rosella D’Angeli, een van de oprichters van Vegan Zeastar. “Deze week laten we zien hoe innovatief de plantaardige keuken kan zijn, met name op het gebied van visalternatieven”. Het menu biedt een gevarieerde selectie van gerechten waarin de Vegan Zeastar producten de hoofdrol spelen.

Gasten kunnen genieten van de gezellige sfeer van Zèta gecombineerd met de gedurfde en innovatieve smaken waar Vegan Zeastar bekend om staat. Het menu bevat onder andere de bekende Sashimi, King No Crab, een selectie aan Shrimpz en King No Crab Cakes. Alles is 100 procent plantaardig en vrij van palmolie.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Overig nieuws