Verstegen vriend van het Koksgilde

1 april 2010
Verstegen vriend van het Koksgilde

Op dezelfde dag dat de Vriendschaps-overeenkomst tussen Rijn IJssel en het Koksgilde bekend werd gemaakt, ondertekenden ook Verstegen Spices & Sauces en het gilde voor koks voor eenzelfde soort partnerschap. Jan den Heijer, directeur Professionele Markten van Verstegen Spices & Sauces en Theo Pieper, vice president van Koksgilde Nederland ondertekenden de overeenkomst.

*Dynamische club*
Jan den Heijer: “het Koksgilde is een dynamische club met een groot aantal jonge leden. Daarnaast weten we dat veel horecabedrijven en zorginstellingen nog onvoldoende bekend zijn met de producten en diensten die Verstegen biedt. Voor ons is het Koksgilde daarom een belangrijk platform”. Theo Pieper: “Ik heb de gehele productie bij Verstegen mogen bekijken. Indrukwekkend. Ik wist niet dat er zoveel gebeurt in dit bedrijf. Voor de leden van het Koksgilde is Verstegen een zeer interessante vriend”.

*Innovaties centraal*
Het in 1893 in Rotterdam opgerichte Verstegen Spices & Sauces BV heeft in de laatste decennia een forse groei doorgemaakt. Als toonaangevende product en leverancier van kruiden(mengsels), specerijen, sauzen, marinades en diverse hulpstoffen biedt Verstegen een breed en diep assortiment; uniek in uitstraling en in verpakkingsvorm. Innovaties en nieuwe kansen staan centraal bij Verstegen; niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa. In dat kader wil Verstegen intensief samenwerken met het Koksgilde.

~Op de foto (vlnr): Lida van Rij (marketing manager), Edwin Helsemans (commercieel manager), Theo Pieper en Jan den Heijer.~

~Frank Lindner~

Overig nieuws