Waldkorn wordt bio dankzij Bio Bakkerij De Trog

Auteur: Redactie
Branded Content 8 juni 2021
Waldkorn wordt bio dankzij Bio Bakkerij De Trog

Bio Bakkerij De Trog en CSM Ingredients, de thuishaven van Waldkorn®, slaan de handen in elkaar en brengen vier bio-afbakbroodjes op de markt. Pavés, bolletjes, breekbrood en een baguette. Bio Bakkerij De Trog vermarkt de Waldkorn® Bio Desem-broodjes in de Benelux vanaf 1 juni en legt de focus op biospeciaalzaken waar ambacht en foodservice hoog in het vaandel worden gedragen. Waldkorn® bespeelt nu dus ook de markt van ambachtelijke afbakbroodjes met een biolabel.

We eten en kopen steeds bewuster

De kreet om bio wordt steeds luider en dat is Waldkorn® niet ontgaan. Waldkorn®, een merk van CSM Ingredients, streeft steeds productverbeteringen na en heeft strenge kwaliteitseisen. Dankzij de samenwerking met Bio Bakkerij De Trog brengt Waldkorn® niet alleen bio- maar ook desembrood op de markt. Bovendien zijn de pavés, het breekbrood en de baguette vegan!

Bio: unieke toevoeging door Bio Bakkerij De Trog

Bio Bakkerij De Trog gebruikt enkel biologische grondstoffen en past ambachtelijke bakprocédés toe. De bakkerij heeft een eigen desemcultuur, waardoor het brood extra smaak en alle tijd krijgt om te rijzen. Het langere bakproces, het gebruik van natuurlijke producten en de toevoeging van steengemalen volkorenmeel geven de nieuwe Waldkorn®-broodjes een biolabel en eigenheid in smaak.

Dezelfde unieke smaak van Waldkorn® Classic

Waldkorn® neemt de tijd voor smaak. Dat staat buiten kijf. Waldkorn®-bakkers kiezen bewust voor de heerlijke granen- en zadenmengelingen en bakken hun brood met veel vakmanschap en ambacht. De broden zijn luchtig en vol van smaak. Waldkorn® veroverde dan ook niet voor niets het hart van menig bakker én Bio Bakkerij De Trog.

Vier biobroodjes, voor elk moment van de dag

De 4 varianten van Waldkorn® bio Desem zijn verpakt in een zuurstofarme verpakking, waardoor ze lang houdbaar zijn. In het assortiment: pavés, zachte bolletjes, breekbrood en een baguette. Waldkorn® en Bio Bakkerij De Trog streven hier zoals gewoonlijk naar kwaliteitsvol ambachtelijk brood, geschikt voor elk moment van de dag. De Waldkorn® Bio Desem-broodjes zijn beschikbaar vanaf 1 juni in de Benelux via Bio Bakkerij De Trog.

Overig nieuws